fbpx

Mitä Bachin kukkaterapia on?

Yksi kokonaisvaltaisen luonnonhoidon tyypeistä, jossa käytetään kasvin kukkia. Kukkanektaripisaravalmisteet sisältävät tunnetilaa tasapainottavaa ja mielenterveysongelmia lievittävää kasvienergiaa, mikä palauttaa ihmiskehon itseparantumiskyvyn. Kun sielu on loukkaantunut, se antaa meille signaalin kehon kautta. Kukkaterapia on dr. Edward Bachin elämäntyö, jonka tunnuslause on “Hoito tautia, älä tautia”, joka perustuu 38 kukasta valmistettuun valmisteeseen.

 

Englantilainen lääkäri, bakteriologi, kirurgi ja patologi Edward Bach (1886-1936) kiinnitti suurta huomiota sairaiden syviin syihin hoitaessaan sairaita, koska hän oli vakuuttunut siitä, että kehossa ilmentyvä sairaus on peräisin ihmisen sielun tilasta. . . Etsiessään kroonisten sairauksien perimmäistä syytä Bach tuli siihen tulokseen, että kyseessä on epäharmonia kehon ja sielun välillä.

 

Bach loi parantava järjestelmänsä yksinkertaisella tavalla, jotta se olisi nopeasti kaikkien saatavilla ja ymmärrettävä. Suurin osa valmisteista on nestemäisessä muodossa, joten ihminen voi sekoittaa erilaisia tippoja monimutkaiseksi valmisteeksi, joka vastaa hänen nykyistä tunnetilaansa. Tunteiden parantaminen ja tasapainottaminen käynnistää fyysisen kehon luonnolliset paranemisprosessit.

 

Sairaudet aiheuttavat ihmisissä pelkoa ja epävarmuutta. Toisaalta pelko vie meiltä voiman taistella tautia vastaan. Jokaisella ehdolla on oma kukkavalmistelunsa. Kukkatipat soveltuvat samanaikaisesti käytettäväksi yrtti- ja perinteisten lääkehoitojen kanssa ja ovat myös tehokas terapiamenetelmä eläinten parantamiseen. Kukkavalmisteilla ei ole haitallisia sivuvaikutuksia eivätkä ne aiheuta riippuvuutta.

Allergia: Vaikka allergiset reaktiot ovat harvinaisia.

 

Monet ihmiset tietävät myönteisiä kokemuksia Bachin kukkalääkkeiden käytöstä, tieteellistä näyttöä on.

 

Kun sielu on loukkaantunut, se antaa meille signaalin kehon kautta.
Kasvien energia tasapainottaa tunnetilaa ja lievittää mielenterveysongelmia, mikä palauttaa ihmiskehon kyvyn parantaa itsensä.
Kasvi jokaiseen tunnelmaan.
Jokainen lääke liittyy yhteen perustunteeseen.
Esimerkiksi Mimulus vastaa tietyn tunnetun asian aiheuttamaa pelkoa ja ahdistusta. Ruusunmarja tai villiruusu vastaa tylsyyttä ja kiinnostuksen puutetta kaikessa, mitä elämällä on tarjottavanaan.


Kukkaterapiasta on hyötyä, jos

Se, mitä elämässämme tapahtuu, heijastaa sisäistä maailmaamme.