fbpx

TIEDOT

Eteeristen öljyjen puhtaus: CPTG®-laatutesti

Ovatko doTERRA-öljyt puhtaita?

Eteerisen öljyn puhtaus on sen tärkein ominaisuus. Jos eteerinen öljy on väärennetty tai saastunut, se pilaantuu ja voi olla jopa vaarallista. Puhtaus on doTERRAlle etusijalla eteeristen öljyjen tuotannossa.

Miten doTERRA varmistaa, että sen eteeriset öljyt ovat puhtaita?

Olemme alusta asti tehneet missionamme jakaa puhtaita, korkealaatuisia eteerisiä öljyjä maailman kanssa. Ilman lopullista eteeristen öljyjen puhtausstandardia doTERRA päätti kuitenkin ottaa käyttöön eteeristen öljyjen puhtausstandardin.

 

Kaikki eteeristen öljyjen valmistajat eivät ole valmiita noudattamaan öljyjensä korkeita testausstandardeja. Itse asiassa monet yritykset ohittavat tärkeät vaiheet testausprosessissa säästääkseen rahaa tai aikaa. Valitettavasti ilman asianmukaisia ​​testausmenetelmiä on mahdotonta taata, että eteerinen öljy on todella “puhdas”.

 

Varmistaakseen, että jokainen eteerinen öljypullo on puhdas ja vapaa lisäaineista tai synteettisistä täyteaineista, doTERRA loi CPTG Certified Pure Tested Grade® -protokollan. CPTG-prosessi sisältää jokaisen öljy-erän perusteellisen tarkastuksen sekä kolmannen osapuolen läpinäkyvyyden testauksen.

Miksi on tärkeää käyttää puhtaita eteerisiä öljyjä?

Jotkut ihmiset kysyvät: “Onko eteeristen öljyjen puhtaudella todella väliä?” Tai: “Mitä tapahtuu, jos käytän eteerisiä öljyjä, jotka eivät ole puhtaita?”

 

Vastaus on kyllä ​​– eteeristen öljyjen puhtaus on tärkeää. Jos käytät öljyä, joka on väärennetty, saastunut tai täynnä synteettisiä täyteaineita, et saa koko kasvin luonnollista hyötyä. Ja joissakin tapauksissa heikkolaatuiset öljyt voivat olla jopa vaarallisia ja aiheuttaa vakavia uhkia terveydelle.

 

Siksi doTERRA välittää niin syvästi eteeristen öljyjen puhtaudesta. Jos käytät epäpuhdasta öljyä, voi olla vaikeaa tuntea öljyn hyötyjä ja se voi vaarantaa terveytesi. Kuitenkin, kun käytät puhtaita, väärentämättömiä eteerisiä öljyjä, ne ovat tehokkaampia ja voit pysyä turvallisen käytön rajoissa.

Kuinka tietää, ovatko eteeriset öljysi puhtaita

Mistä tiedät, ovatko eteeriset öljysi puhtaita? Ennen kuin ostat eteerisiä öljyjä, tee vähän tutkimusta saadaksesi selville, miten eteeriset öljyt hankkivat, tuottavat ja testaavat öljyjään.

 

Tässä on muutamia kysymyksiä, joita voit kysyä tutkimuksen aikana:

 

Kasvien laatu: Käyttääkö yritys eteeristen öljyjen tuottamiseen korkealaatuisia kasveja? Onko kasvit kasvatettu oikeissa olosuhteissa oikeilla viljelymenetelmillä?

Tuotantokäytännöt: Onko yrityksellä turvamenettelyjä, jotka suojaavat tuotantoprosessin aikana tapahtuvalta saastumiselta? Onko öljyjä väärennetty vai lisätäänkö niihin synteettisiä täyteaineita kustannusten leikkaamiseksi?

Testausmenetelmät: Testaako yritys jokaisen eteerisen öljy-erän? Käytetäänkö puolueetonta kolmannen osapuolen testausta? Ovatko testitulokset yleisön saatavilla?

Varastointi ja käsittely: Onko öljyt huolellisesti käsitelty, pakattu ja varastoitu, jotta vältetään lämmölle tai valolle altistumisen aiheuttamat kemialliset muutokset? (Amber pullot ovat tyypillisesti paras vaihtoehto eteeristen öljyjen säilytykseen.)

Eteeristen öljyjen puhtauden varmistaminen: CPTG-prosessi

doTERRA aloittaa CPTG-testausprosessin pian tislauksen jälkeen, kun jokaisen öljyn kemiallinen koostumus tarkistetaan. DoTERRAn tuotantolaitos suorittaa toisen testauskierroksen varmistaakseen, että ensimmäisellä kierroksella tislatut ja testatut öljyt ovat samoja, jotka saapuivat tehtaallemme. Kolmas öljyjen kemian tarkistus tehdään, kun öljyt pakataan pulloihin ennen kuin ne toimitetaan kuluttajille.

 

Jokainen testi vahvistaa, että eteerisissä öljyissämme ei ole epäpuhtauksia ja ettei tuotannon aikana ole tapahtunut odottamattomia muutoksia.

8 tapaa tietää, että doTERRA-eteeriset öljyt ovat puhtaita

CPTG-laatutestausprosessi sisältää kahdeksan päävaihetta, joilla varmistetaan, että jokainen doTERRA-eteerinen öljyerä on puhdas, väärentämätön ja turvallinen käyttää.

 

Tässä ovat testit, joita doTERRA käyttää varmistaakseen eteeristen öljyjen puhtauden: