fbpx

Aromaterapiahieronta

Aromaterapeuttinen hieronta yhdistää klassisen hieronnan ja aromaterapian. Aromaterapia on hoitomuoto, jossa käytetään kasveista, kukista, puista ja yrteistä uutettuja eteerisiä öljyjä niiden parantavien ominaisuuksien takia. Aromihieronnassa nämä eteeriset öljyt sekoitetaan pohjaöljyyn (kuten manteli- tai arganöljyyn) ja tätä seosta käytetään hieronnassa. Aromaterapiahieronta on todella rentouttava ja kokonaisvaltainen hoitoelämys!

Tässä aromaterapiahieronnan tärkeimmät ominaisuudet ja edut:

Hieronnassa käytettävät öljyt valitaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Eri eteerisillä öljyillä on erilaisia ​​terapeuttisia vaikutuksia, kuten rentouttava, virkistävä, kipua lievittävä tai mielialaa kohottava vaikutus.

Aromaterapiahieronta sopii täydellisesti rentoutumiseen. Eteeriset öljyt yhdistettynä rauhoittavaan hierontaan voivat auttaa lievittämään stressiä ja jännitystä.

Hieronta parantaa verenkiertoa, mikä voi auttaa kuljettamaan happea ja ravinteita lihaksiin ja poistamaan kuona-aineita.

Eteeriset öljyt haihtuvat ilmaan ja niitä hengitetään hieronnan aikana, millä voi olla positiivinen vaikutus mielialaan ja yleiseen hyvinvointiin.

Aromaterapiahieronnassa käytettävät öljyt ovat ravitsevia ja kosteuttavia, joten aromaterapiahieronta  auttaa pitämään ihosi pehmeänä ja terveenä.

Minulle korkea laatu on tärkeää kaikessa. Siksi valitsin doTERRA-öljyt. DoTERRA (CPTG Certified Pure Therapeutic Grade) -sertifioidut Pure Therapeutic Grade -eteeriset öljyt ovat puhtaimpia.