fbpx

Mikä on infrapunahoit?

INFRAPUNAHOITOSSA ON POSIIVISET VAIKUTUKSET:

Kuvaus

Infrapunahoito – paranna kehosi terveyttä, kuntoa ja kauneutta! Paras apu laihduttamiseen ja palautumiseen.

 

Oletko huolissasi kehosi muodosta, ylimääräisistä kiloista, tulehtuneista kudosista ja ylimääräisestä nesteestä kehossasi?

Oletko huolissasi kehosi muodosta, ylimääräisistä kiloista, tulehtuneista kudosista ja ylimääräisestä nesteestä kehossasi?

Vai oletko huolissasi reumasta, niveltulehduksesta, osteokondroosista tai iho-ongelmista?

 

Infrapunahoito on hyvä apu ongelmaasi, koska se auttaa kehokohtaisella ja sopivalla lämmöllään rentouttamaan kudoksia, aktivoimaan ja parantamaan verenkiertoa, poistamaan ylimääräistä vettä ja kuona-aineita.

Näin laihdutat, parannat terveyttäsi ja hyvinvointiasi!

 

Holistinen lämpöhoito on myös vaihtoehto kuntoutukselle, esteettisille vartalohoidoille, rentoutumiselle ja yleiselle hyvinvoinnille.

Infrapuna on eri asia

 

Se eroaa infrapunasaunasta siinä, että lämpö suuntautuu vain kehoon, ja koska ympäröivän ilman lämpötila pysyy samana, se ei ylikuormita sydäntä ja muita kehon järjestelmiä, eikä normaali kuormitus kasva. Tämän ansiosta iho ja ihonalaiset kudokset lämpenevät riittävän syvästi, veri pääsee rentoutuneisiin kudoksiin ja alkaa intensiivinen rasvanpoltto ja hikoilu poistaa kuona-aineita kehosta.

 

Tulokset huomaa jo ensimmäisellä kerralla, noin viidennen kerran jälkeen tulokset ovat selkeämpiä ja kurssin jälkeen (10-15 kertaa, ongelmasta riippuen) voit saavuttaa pysyviä tuloksia. Infrapunalämpö tunkeutuu ihmisen kudoksiin 4-5 cm syvyyteen ja aiheuttaa siksi hikoilua. Lämpölaatikossa hikoilu suhteellisen alhaisessa lämpötilassa on 3 kertaa voimakkaampaa kuin saunassa. Kehon kudokset lämpenevät syvemmälle, kudosten lämpötila nousee, verenkierto kiihtyy ja näin saavutetaan nopeampi aineenvaihdunta ja rasvanpoltto ihonalaisissa kudoksissa. Koska termokokoonin lämpö on paikallisempaa ja alhaisempi kuin saunassa, sitä voidaan suositella vanhuksille ja lapsille. Kehonmuotoilu- ja