fbpx

Aromaterapiadiagnostiikka

Aromaterapiadiagnostiikka-sanassa  aromaterapia viittaa eteerisiin öljyihin, kun taas diagnostiikka-sana viittaa sairauksien tai terveysongelmien tunnistamiseen ja analysointiin.

Tässä yhteydessä aromaterapiadiagnoosi viittaa menetelmään, jossa käytetään tuoksuja tai eteerisiä öljyjä osana diagnostista prosessia. Se on menetelmä, jolla pyritään tunnistamaan ja analysoimaan henkilön terveydentilaa tai tunnetilaa tuoksujen tai eteeristen öljyjen avulla. Termiä käytetään myös vaihtoehtoisen tai kokonaisvaltaisen terveydenhuollon yhteydessä, jossa se viittaa erilaisiin tieteellisiin diagnostisiin käytäntöihin.

On tärkeää huomata, että aromaterapian tai eteeristen öljyjen diagnostisesta tehokkuudesta ja näiden menetelmien käytöstä terveyden diagnosoinnissa tai arvioinnissa on tieteellistä näyttöä on laajalti tunnustettu ja hyväksytty lääketieteellisessä yhteisössä.

Mitä on aromaterapiadiagnostiikka?

Tiedätkö, mikä on sisäinen voimasi? Meillä kaikilla on uskomattomia voimia, mutta arjen huolet, stressi ja jatkuva kiireen oravanpyörässä kulutavat voimavaramme. Emme pidä huolta kehostamme ja mielestämme, ja joskus otamme tavallaan jopa velkaa kehomme kustannuksella.

Voidaan sanoa, että sinulla on paljon tehtävää ja paljon vastuuta. Sovittu.

Saatat ajatella, että sinulla on kaikki prioriteetti. En todellakaan ole samaa mieltä.

Ymmärrän, että sinulla on paljon tehtäviä ja vastuita, kiireitä ja huolia. Mutta: mielelläni haastan sinua ajattelemaan, onko oma hyvinvointisi sinulle prioriteetti?

Aromaterapiadiagnostiikalla voimme selvittää totuuden hyvinvointisi tilasta ja mahdolliset akuutit haasteesi. Olen itse nähnyt ja kokenut omakohtaisten kokemusten kautta aromaterapian voiman. Tule vastaanotolleni, niin laitetaan yhdessä tämä tehokas luonnontyökalu töihin!

Tuoksuterapia on yksi tärkeimmistä työkaluistani, jossa yhdistyvät psykologian ja aromaterapian periaatteet. Testauksen aikana on mahdollista selvittää syitä terveyden ja hyvinvoinnin ongelmiin. Voimme yhdessä kartoittaa ongelmien laajuuden sekä löytää sopivat ratkaisut. Koska hajuaisti on ihmisen vanhin aisti, ja se on suoraan yhteydessä alitajuntaan, antavat tuoksut todellisia vastauksia ihmisen persoonallisuudesta, tilanteesta ja terveydestä.

Hajuaisti liittyy tunnemuistiimme eli limbisiin aivoihin, jotka vaikuttavat tunteisiimme, reaktioihin, hormonitoimintaan ja siten periaatteessa koko kehoon ja olemukseen.

Hengittämällä tuoksuja luomme uudelleen niitä tiloja ja kykyjä, jotka auttavat muuttamaan vallitsevaa tilannetta – lievittämään stressiä ja masennusta, parantamaan mielialaamme ja jopa saamaan ikään kuin lisävoimaa joidenkin vaikeampien ongelmien ratkaisemiseen. Testauksen tuloksena voidaan valmistaa sopiva tuoksusekoitus, joka tukee ihmistä hänen matkallaan kohti “uutta itseä”.

Minulle korkea laatu on tärkeää kaikessa. Siksi valitsin doTERRA-öljyt. DoTERRA (CPTG Certified Pure Therapeutic Grade) -sertifioidut Pure Therapeutic Grade -eteeriset öljyt ovat puhtaimpia.